Reünie oud-leerlingen Carolus Borromeus College
Het is traditie om elke 5 jaar een reünie te organiseren voor de oud-leerlingen van het Carolus Borromeus College. Inmiddels bestaat de school 105 jaar en dus is het weer tijd om herinneringen op te halen met oud-leerlingen en (oud-)medewerkers van de school. Achter de schermen is de organisatie druk bezig met de voorbereidingen van de reünie die we op zaterdag 1 juni 2024 organiseren. Ben jij erbij?

Voor wie?
De reünie wordt georganiseerd voor alle oud-leerlingen van het Carolus Borromeus College en haar zogenaamde rechtsvoorgangers. Iedereen die op het Carolus Borromeus College heeft gezeten (Mierloseweg, Gasthuisstraat of Markesingel) en zich inmiddels oud-leerling mag noemen, is van harte welkom. Ook alle oud-leerlingen van de Ivo-mavo Sint Joseph aan de Hurksestraat zijn van harte welkom, want deze school is opgegaan in het Carolus Borromeus College.  Uiteraard zijn ook alle medewerkers en oud-medewerkers van harte welkom. Wat zou het mooi zijn als oude vriendschappen elkaar weer treffen tijdens deze reünie. Het is een uitgelezen kans om samen herinneringen op te halen onder het genot van een hapje, drankje en muziek.

Programma
Datum: zaterdag 1 juni 2024. Tijd: 18.00 uur – 01.00 uur. Iedereen is van harte welkom gedurende deze tijd.

Het is de bedoeling om de ‘oudere’ oud-leerlingen en oud-medewerkers tussen 18.00 uur – 20.00 uur gelegenheid te geven om elkaar te ontmoeten en rustig bij te kunnen praten. We verwachten dan minder drukte. Vanaf 20.00 uur verwachten we ook alle overige bezoekers van de reünie. Uiteraard zorgen we voor muziek. Naast een DJ zal ook de band Hard2Get  optreden tijdens onze reünie. Het belooft een geweldige avond te worden.

Locatie
Net als 5 jaar geleden zullen we de reünie organiseren op het buitenterrein en in het atrium van het Carolus Borromeus College. Buiten proberen we het terrein gezellig in te richten, zoals je dat ook kent van festivals. In ons atrium kunnen we 1000 personen huisvesten.

Adres reünie: 
Markesingel 2, 5707 DJ Helmond.

Wegens de verwachte drukte vragen we iedereen om zoveel mogelijk met het OV, te voet of met de fiets naar de reünie te komen. Er is beperkte parkeergelegenheid. Uiteraard zorgen we voor verkeersregelaars. Fietsen kunnen worden geplaatst in de fietsenstalling van de school, waarna je via de hoofdingang (zijkant) het terrein kunt betreden. Na het scannen van je entreeticket, krijg je een polsbandje om en kun je je jas weghangen in de garderobe.

Minilessen
(Oud-)docenten van het Carolus Borromeus College en de Sint Joseph (IVO-mavo) zullen we vragen om minilessen te geven. Deze kunnen vrij worden bezocht. Meer informatie hierover volgt.

Horeca
Uiteraard is er volop gelegenheid om iets te drinken.  Ook zal een friet- en  snackwagen op het buitenterrein aanwezig zijn. De consumptieprijs deze avond bedraagt € 2,75.

Foto’s jaargroepen
We maken geen planning voor de foto’s van de jaargroepen. Dat is moeilijk te organiseren.
Uiteraard lopen fotografen rond. Zij maken foto’s van iedereen die dat wil en na afloop komen deze foto’s beschikbaar via een link. Ook zullen we een Photobooth plaatsen.

Aanmelden
Schrijf 1 juni 2024 in je agenda en nodig zoveel mogelijk oud klasgenoten uit de goede oude tijd uit om mee te gaan! Tickets kunnen vanaf nu worden besteld en kosten € 15,- per persoon (exclusief servicekosten). Van dat inschrijfgeld betalen we alle facilitaire zaken, de muzikale omlijsting en krijg je 2 consumpties. 

Let op: na aankoop moeten de tickets nog op naam gezet worden. 

Bij bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. klik hier voor de algemene voorwaarden.

Klik hier om te bestellen!