Skip to content

Gezins- en jongerencoach

Gezins- en jongerencoach

Zoeken

Voor hulp of vragen bij opvoeden en opgroeien 
Iedereen heeft wel eens vragen over opvoeden en opgroeien. Soms vindt u het antwoord bij de mensen om u heen maar soms wilt u wellicht uw vraag stellen aan een deskundige. U kunt dan terecht bij de gezins-en jongerencoaches van Sociale Teams Helmond. Deze jeugdprofessionals zijn er voor kleine en grote vragen van ouders en jongeren. Mochten zij niet meteen een antwoord hebben, dan wordt u verder op weg geholpen met informatie, adviezen of begeleiding. Het uitgangspunt is altijd wat u zelf wilt en kunt. Als daarbij extra professionele hulp nodig is, kan de sociaal werker die voor u inschakelen.

Aan het Carolus Borromeus College zijn twee gezins-en jongerencoaches gekoppeld: de heer van Ruth en mevrouw Hoogwoud. Eén keer per maand zijn zij op school aanwezig voor een inloopspreekuur. Tijdens dit spreekuur kunnen leerlingen en/of ouders terecht met vragen of problemen in het dagelijks leven. De vragen kunnen over van alles gaan, zoals opvoeden en opgroeien, wonen, werken en sociale contacten. Deze gezins- en jongerencoach kan helpen de vraag concreet te maken, gerichte tips geven en/of kijken welke hulp er geboden kan worden.

Voor het maken van een afspraak kunt u het beste een e-mail sturen naar mevrouw Kuipers (d.kuipers@omosghelmond.nl) , ondersteuningscoördinator van het Carolus Borromeus College. U kunt ook direct contact opnemen met de heer van Ruth of mevrouw Hoogwoud via onderstaande contactgegevens.

Mevrouw J. Hoogwoud, J.hoogwoud@sthelmond.nl
De heer B. van Ruth, B.vanruth@sthelmond.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.