Skip to content

Gezins- en jongerencoach

Gezins- en jongerencoach

Zoeken

Voor hulp of vragen bij opvoeden en opgroeien 
Iedereen heeft wel eens vragen over opvoeden en opgroeien. Soms vindt u het antwoord bij de mensen om u heen. En soms wilt u uw vraag stellen aan een deskundige. U kunt dan terecht bij de sociaal werkers van Sociaal Teams Helmond. Deze jeugdprofessionals zijn er voor kleine en grote vragen van ouders en jongeren. En hebben zij niet meteen een antwoord, dan helpen zij u verder op weg met informatie, adviezen of begeleiding. Het uitgangspunt is altijd wat u zelf wilt en kunt. Als daarbij extra professionele hulp nodig is, kan de sociaal werker die voor u inschakelen.

Aan het Carolus Borromeus College zijn twee sociaal werkers gekoppeld: Bram van Ruth en Tessa van Gulik. Eén keer per maand zijn zij op school aanwezig voor een inloopspreekuur. Tijdens dit spreekuur kunnen leerlingen en/of opvoeders terecht met vragen of problemen in het dagelijks leven. De vragen kunnen over van alles gaan, zoals opvoeden en opgroeien, wonen, werken en sociale contacten. De sociaal werker kan jullie helpen de vraag concreet te maken, gerichte tips geven en/of kijken welke hulp er geboden kan worden.

Mocht u zeker willen zijn van de mogelijkheid tot een gesprek, kunt u het beste mailen naar mevrouw Kuipers (d.kuipers@omosghelmond.nl) , de ondersteuningscoördinator van het Carolus Borromeus College. Ook kunt u direct contact opnemen met Bram van Ruth of Tessa van Gulik via onderstaande contactgegevens.

Tessa van Gulik, t.vangulik@sthelmond.nl
Bram van Ruth, b.vanrut@sthelmond.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.