Skip to content

Loopbaancentrum

Loopbaancentrum

Zoeken

De maatschappij verandert snel en onze leerlingen leren daar hun weg in te vinden. Gelukkig hoef je keuzes niet alleen te maken: daar begeleiden we je bij, in alle leerjaren op het Carolus. Wie ben je? Wat kun je? Wat wil je? Er zijn heel veel mogelijkheden gedurende je carrière. Voor de ondersteuning bij de stappen die je zet, hebben we de loopbaancoaches van het Loopbaancentrum.

Op zoek naar jou
Vast staat dat je niet langer meer kiest voor een beroep. Je zoekt naar je eigen talenten, kwaliteiten en interesses. Van daaruit ontstaat een zelfbeeld dat aansluit bij mogelijke toekomstige opleidingen. Alle ervaringen, inzichten en ontdekkingen die worden opgedaan, verzamelen we in een loopbaandossier.

Kijk ook eens op deze website: LOB op het Carolus.

Ontdekken wat past
Samen met je ouders, onze docenten én de loopbaancoaches ga je ontdekken wat het beste bij je past. Je ouders zijn daarbij erg belangrijk: zij kennen je het beste. Wij helpen onder meer door loopbaangesprekken te voeren tijdens je carrière op het Carolus. Daarnaast kom je in contact met bedrijven en vervolgopleidingen van het mbo, het hbo of de universiteit. Op school zijn loopbaanactiviteiten zoals informatieavonden en workshops, maar we bezoeken ook ondernemingen in de regio.

Voor meer informatie neem je contact op met onze coaches: de heer F. van Eck of mevrouw E. Hermans.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.