Skip to content

Actueel

Actueel

Zoeken

We zijn volop actief op social media. Hieronder vind je een mooi overzicht van recente activiteiten van onze leerlingen. Voor een overzicht van nieuwsartikelen klik je op de rode knop hieronder.

Onze livestream voor ouders van groep 8
Onze livestream voor ouders van groep 8 Bekijk hem hier terug: de livestream van maandagavond 17 november 2020. Zo'n beetje alles dat we brugklassers te bieden hebben, komt voorbij in deze video.
Meer weten? Neem contact met ons op, dit kan op allerlei manieren en op carolus.nl ...
Het International Business College
Het International Business College Als je ondernemend bent, kun je bij het Carolus Borromeus College een stap extra zetten. Het International Business College: een heel gaaf programma voor als je iets wilt gaan doen in de economische sector!
Je hebt nu je diploma!
Je hebt nu je diploma! Negentig collega's zingen de geslaagden toe van het Carolus Borromeus College, geheel corona-proof vanuit onze eigen studio. De tekst is van Irene van den Wildenberg - Claessens, de productie is van Bram Bosmans en u herkent de melodie van Fluitsma ...
Het Carolus vanaf 2 juni: zo gaan we weer naar school!
Het Carolus vanaf 2 juni: zo gaan we weer naar school! Hoe hebben we het gebouw corona-proof gemaakt? Hoe gaan we elkaar weer zien vanaf 2 juni? Kijk goed naar dit filmpje voor de antwoorden!

Laad meer

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.