Skip to content

Actueel

Actueel

Zoeken

We zijn volop actief op social media. Hieronder vind je een mooi overzicht van recente activiteiten van onze leerlingen. Voor een overzicht van nieuwsartikelen klik je op de rode knop hieronder.

Ben jij straks ook 2 minuten stil? Samen herdenken we de oorlogsslachtoffers en de mensen die vo....
Ben jij straks ook 2 minuten stil? Samen herdenken we de oorlogsslachtoffers en de mensen die voor onze vrijheid gevochten hebben. Vrijheid lijkt normaal, maar dat is het niet. #dodenherdenking #vrijheid #herdenken
Fijne meivakantie allemaal! 💪🥳 #genietervan #vrijetijd #vakantie
Fijne meivakantie allemaal! 💪🥳 #genietervan #vrijetijd #vakantie
Hoe gaaf? Gisteren kreeg een groepje leerlingen uit 1 gymnasium een workshop van Helmonds topfot....
Hoe gaaf? Gisteren kreeg een groepje leerlingen uit 1 gymnasium een workshop van Helmonds topfotograaf Dave van Hout!
Ze pikten zijn tips op, namen een kikvorsperspectief in, fotografeerden tussen bloemen door en maakten zo extra interessante plaatjes.
Deze kennis en ...
Gaaf!!! @senna.willems wat een top resultaat! Je hebt de tweede prijs behaald in de super spanne....
Gaaf!!! @senna.willems wat een top resultaat! Je hebt de tweede prijs behaald in de super spannende finale van @wewantmorenl Hopelijk wil je nog voor ons optreden op school, want dit willen we graag samen met je vieren! #zingen #finale #prijs ...
Waauw Senna! Wat een geweldig optreden bij @wewantmorenl en wat een prachtige cijfers! In elk ge....
Waauw Senna! Wat een geweldig optreden bij @wewantmorenl en wat een prachtige cijfers! In elk geval is een optreden bij Holland Zingt Hazes afgesproken. Nu wachten op de uitslag. Wij wachten... #spannend
Een dag op het Carolus Borromeus College in Helmond
Een dag op het Carolus Borromeus College in Helmond Geen open dag in 2021, dus maakten we een hele mooie video voor leerlingen en hun ouders in groep 8. Veel dank aan Dide en Niek uit de tweede klas, en de tien brugklassers die een rol speelden in deze ...
Het vwo op het Carolus Borromeus College
Het vwo op het Carolus Borromeus College Afdelingsleider Eveline Vermeulen en de docenten Pleun van der Wijst en Mariska Teeuwen vertellen alles over het vwo (atheneum en gymnasium op het Carolus Borromeus College in Helmond.
De mavo op het Carolus Borromeus College
De mavo op het Carolus Borromeus College Afdelingsleider Marita van Lierop en docent geschiedenis Gaby Drouen vertellen alles over de mavo op het Carolus Borromeus College in Helmond.
De havo op het Carolus Borromeus College
De havo op het Carolus Borromeus College Afdelingsleider Bas Dictus vertelt alles over de havo op het Carolus Borromeus College in Helmond.
Een jaar op het Carolus!
Een jaar op het Carolus! Er gebeurt veel in een schooljaar op het Carolus in Helmond. Deze video geeft je een goede impressie!

Laad meer

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.