Skip to content

Actueel

Actueel

Zoeken

We zijn volop actief op social media. Hieronder vind je een mooi overzicht van recente activiteiten van onze leerlingen. Voor een overzicht van nieuwsartikelen klik je op de rode knop hieronder.

Mooi artikel in Weekkrant De Loop vandaag! Swipe voor tekst.
Mooi artikel in Weekkrant De Loop vandaag! Swipe voor tekst.
Nieuwe video, link in bio.Wat. Een. Jaar.Het schooljaar van OMO Scholengroep Helmond in 6 minute....
Nieuwe video, link in bio.
Wat. Een. Jaar.
Het schooljaar van OMO Scholengroep Helmond in 6 minuten.
Alle collega's van Vakcollege Helmond, Praktijkschool Helmond, Carolus Borromeus College en Dr. Knippenbergcollege wensen leerlingen, ouders en alle anderen in onze omgeving een ...
Yes! Ook onze mavo-leerlingen hebben hun diploma! Trots op onze toppers. Heel veel succes in jul....
Yes! Ook onze mavo-leerlingen hebben hun diploma! Trots op onze toppers. Heel veel succes in jullie toekomst maar eerst: een fijne vakantie!
Vandaag was de havo aan de beurt. Allemaal jongens en meiden die heel trots mogen zijn op hun pr....
Vandaag was de havo aan de beurt. Allemaal jongens en meiden die heel trots mogen zijn op hun prestatie. Gefeliciteerd met jullie diploma en veel succes in de toekomst!!
De kop is eraf! Onze vwo-leerlingen hebben hun diploma ontvangen. Wat een heerlijke sfeer, wat e....
De kop is eraf! Onze vwo-leerlingen hebben hun diploma ontvangen. Wat een heerlijke sfeer, wat een mooie avond. Trots op al onze toppers. Wij wensen jullie een gouden toekomst!
Een dag op het Carolus Borromeus College in Helmond
Een dag op het Carolus Borromeus College in Helmond Geen open dag in 2021, dus maakten we een hele mooie video voor leerlingen en hun ouders in groep 8. Veel dank aan Dide en Niek uit de tweede klas, en de tien brugklassers die een rol speelden in deze ...
Het vwo op het Carolus Borromeus College
Het vwo op het Carolus Borromeus College Afdelingsleider Eveline Vermeulen en de docenten Pleun van der Wijst en Mariska Teeuwen vertellen alles over het vwo (atheneum en gymnasium op het Carolus Borromeus College in Helmond.
De mavo op het Carolus Borromeus College
De mavo op het Carolus Borromeus College Afdelingsleider Marita van Lierop en docent geschiedenis Gaby Drouen vertellen alles over de mavo op het Carolus Borromeus College in Helmond.
De havo op het Carolus Borromeus College
De havo op het Carolus Borromeus College Afdelingsleider Bas Dictus vertelt alles over de havo op het Carolus Borromeus College in Helmond.
Een jaar op het Carolus!
Een jaar op het Carolus! Er gebeurt veel in een schooljaar op het Carolus in Helmond. Deze video geeft je een goede impressie!

Laad meer

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.