Skip to content

Actueel

Actueel

Zoeken

We zijn volop actief op social media. Hieronder vind je een mooi overzicht van recente activiteiten van onze leerlingen. Voor een overzicht van nieuwsartikelen klik je op de rode knop hieronder.

LEGO League op het Vakcollege. Leerlingen van Carolus, Knip en Vakcollege werken samen aan indru....
LEGO League op het Vakcollege. Leerlingen van Carolus, Knip en Vakcollege werken samen aan indrukwekkende robots! Een knap staaltje technologie én een hele leuke middag!
Het Carolus heeft sinds kort een app, speciaal voor leerlingen in groep 7 en 8 die meer willen w....
Het Carolus heeft sinds kort een app, speciaal voor leerlingen in groep 7 en 8 die meer willen weten over onze school. Je kunt er ook info vinden over alle mogelijkheden om onze school beter te leren kennen, zoals het ...
Nieuw artikel op mediahuishelmond.nlVandaag is het de internationale Coming Out Day. Dat houdt i....
Nieuw artikel op mediahuishelmond.nl
Vandaag is het de internationale Coming Out Day. Dat houdt in dat je openlijk gaat zijn over je seksuele geaardheid en/of genderidentiteit. Onze redacteur Brennan de Graaf (5 gymnasium, Carolus) tekende vier verhalen op. Wij bedanken ...
Cryptocurrency…De toekomst of niet? Gisteren een leerzame gastles door Bram Ceelen, eigenaar v....
Cryptocurrency…De toekomst of niet? Gisteren een leerzame gastles door Bram Ceelen, eigenaar van Anycoin Direct. Wat is Bitcoin nu eigenlijk? Wat is blockchain? Best een ingewikkelde materie maar misschien de nieuwe toekomst voor onze leerlingen.
Vandaag een excursie van klas 3GX naar het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Genieten! @rijksm....
Vandaag een excursie van klas 3GX naar het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Genieten! @rijksmuseumvanoudheden #leiden
Een dag op het Carolus Borromeus College in Helmond
Een dag op het Carolus Borromeus College in Helmond Geen open dag in 2021, dus maakten we een hele mooie video voor leerlingen en hun ouders in groep 8. Veel dank aan Dide en Niek uit de tweede klas, en de tien brugklassers die een rol speelden in deze ...
Het vwo op het Carolus Borromeus College
Het vwo op het Carolus Borromeus College Afdelingsleider Eveline Vermeulen en de docenten Pleun van der Wijst en Mariska Teeuwen vertellen alles over het vwo (atheneum en gymnasium op het Carolus Borromeus College in Helmond.
De mavo op het Carolus Borromeus College
De mavo op het Carolus Borromeus College Afdelingsleider Marita van Lierop en docent geschiedenis Gaby Drouen vertellen alles over de mavo op het Carolus Borromeus College in Helmond.
De havo op het Carolus Borromeus College
De havo op het Carolus Borromeus College Afdelingsleider Bas Dictus vertelt alles over de havo op het Carolus Borromeus College in Helmond.
Een jaar op het Carolus!
Een jaar op het Carolus! Er gebeurt veel in een schooljaar op het Carolus in Helmond. Deze video geeft je een goede impressie!

Laad meer

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.