Skip to content

Actueel

Actueel

Zoeken

We zijn volop actief op social media. Hieronder vind je een mooi overzicht van recente activiteiten van onze leerlingen. Voor een overzicht van nieuwsartikelen klik je op de rode knop hieronder.

Onze eerste meeloopmiddag zit erop en we hebben ervan genoten! Hopelijk jullie ook allemaal! Maa....
Onze eerste meeloopmiddag zit erop en we hebben ervan genoten! Hopelijk jullie ook allemaal! Maak de keuze die goed voelt! ☘️
Altijd al een instrument willen leren spelen? Bij het Carolus leer je het. In de onderbouw krijg....
Altijd al een instrument willen leren spelen? Bij het Carolus leer je het. In de onderbouw krijg je muziekles en kun je gitaar, piano of keyboard leren spelen. Wist je dat wij de enige school in de omgeving zijn die ...
Heel erg leuk: redacteur Brennan de Graaf (gymnasium 4 op het Carolus) interviewde rector magnif....
Heel erg leuk: redacteur Brennan de Graaf (gymnasium 4 op het Carolus) interviewde rector magnificus Rianne Letschert van de Universiteit Maastricht. Lees het mooie verhaal van Mediahuis Helmond op mediahuishelmond.nl!
Vanmiddag is onze eerste meeloopmiddag! Full house, natuurlijk met respect voor alle corona-maat....
Vanmiddag is onze eerste meeloopmiddag! Full house, natuurlijk met respect voor alle corona-maatregelen. Aanmelden voor 3 of 10 maart kan nog via onze website!
Liever thuis onze school leren kennen? Bekijk deze film op YouTube: leerlingen aan het woord!
Voor ons komt een wens uit. We kunnen de leerlingen van groep 8 gewoon fysiek welkom heten bij d....
Voor ons komt een wens uit. We kunnen de leerlingen van groep 8 gewoon fysiek welkom heten bij de aanmeldingen voor volgend schooljaar, coronaproof.
U kunt NU een afspraak inplannen om tussen 1 en 22 maart uw zoon/dochter in te ...
Een dag op het Carolus Borromeus College in Helmond
Een dag op het Carolus Borromeus College in Helmond Geen open dag in 2021, dus maakten we een hele mooie video voor leerlingen en hun ouders in groep 8. Veel dank aan Dide en Niek uit de tweede klas, en de tien brugklassers die een rol speelden in deze ...
Het vwo op het Carolus Borromeus College
Het vwo op het Carolus Borromeus College Afdelingsleider Eveline Vermeulen en de docenten Pleun van der Wijst en Mariska Teeuwen vertellen alles over het vwo (atheneum en gymnasium op het Carolus Borromeus College in Helmond.
De mavo op het Carolus Borromeus College
De mavo op het Carolus Borromeus College Afdelingsleider Marita van Lierop en docent geschiedenis Gaby Drouen vertellen alles over de mavo op het Carolus Borromeus College in Helmond.
De havo op het Carolus Borromeus College
De havo op het Carolus Borromeus College Afdelingsleider Bas Dictus vertelt alles over de havo op het Carolus Borromeus College in Helmond.
Een jaar op het Carolus!
Een jaar op het Carolus! Er gebeurt veel in een schooljaar op het Carolus in Helmond. Deze video geeft je een goede impressie!

Laad meer

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.