Skip to content

Open huis

Open huis

Zoeken

Open Huis

Het Open Huis van het Carolus was op vrijdag 4 november 2022. De datum van het Open Huis in het schooljaar 2023-2024 is op dit moment nog niet bekend. 

Tijdens het Open Huis laten we je ervaren hoe het is om op Carolus te zitten. Ons onderwijs, onze ondersteuning, alles dat we doen om er geweldige schooljaren van te maken. Met al onze vakken, met speerpunten als ondernemerschap, arts en internationalisering, met ons unieke gymnasium, onze gymzaal waar je in rond mag razen: noem maar op!

Een leuke avond waarop jij van harte welkom bent.

Het Carolus maakt je wereld groter!

 

VIP-Tours!
Op woensdagmiddag 15 februari 2023 bieden we tussen 15.00 uur en 18.00 uur leerlingen van groep 8 en hun ouders de mogelijkheid om door de school te lopen, de sfeer te proeven en vragen te stellen. Dan organiseren we speciale VIP-tours! Aanmelden kan via onze brugklascoördinator Pleuni Broeckx: p.broeckx@omosghelmond.nl. Het is belangrijk dat we weten op welke richting u zich oriënteert: mavo (en/of mavo/havo), havo (en/of havo-vwo) of vwo (en/of gymnasium/Xg). Graag ook in uw mail noemen op welke basisschool uw zoon/dochter zit. Deze middag is niet bedoeld voor leerlingen en ouders van groep 7.

Hieronder alle informatie over de digitale open dag van februari 2022. Onze echte open dag kon toen niet doorgaan vanwege corona.

 

Video: een schooldag op het Carolus
Brugklasser Daan Schuurmans presenteert het Carolus Borromeus College op geweldige wijze. Dankjewel Daan! Hoe ziet een schooldag eruit op onze school? Kijk hieronder!

HET CAROLUS IN BEELD
Wat kenmerkt nou onze school? Wat vinden wij belangrijk? Alles in één beeld hieronder.

We hebben bij ons mavo, havo en vwo. Onder die laatste vallen atheneum en gymnasium. Hieronder meer informatie over onze afdelingen.

Hieronder een derde visual: dit zijn onze speerpunten! Over XL-Leren op deze pagina veel meer informatie.

FILMS
We lanceren hierboven een prachtige nieuwe video. Niek en Diede maakten in 2021 ook een filmpje. Die kun je hier zien. En hier zijn brugklassers aan het woord in een film van oktober 2019.

 

We hebben ook video’s gemaakt over de opleidingen mavo, havo en vwo. Zo konden we ouders toch voorlichten tijdens de lockdown. 

  • Kijk het filmpje over mavo hier
  • Kijk het filmpje over havo hier
  • Kijk het filmpje over vwo hier

LIVESTREAM NOVEMBER 2020
Mocht je meer informatie willen, dan kun je ook kijken naar de livestream die we in november 2020 uitzonden. Die bekijk je hier. Sinds de livestream hebben we wel een en ander geoptimaliseerd binnen onze school, zoals ons rooster en de toevoeging van individuele coaches. 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.