Skip to content

Meeloopmiddagen en VIP-Tours

Meeloopmiddagen en VIP-Tours

Zoeken

Jezelf in groep 8 al een brugklasser voelen? Dat kan! Je bent namelijk van harte welkom om naar onze school te komen tijdens een van onze meeloopmiddagen en VIP-Tours.

Meeloopmiddagen

Je volgt een aantal lessen, je krijgt informatie over het Carolus, je loopt rond, je ontmoet docenten en het allerbelangrijkste: je ziet hoe een schooldag eruit ziet bij ons! Kortom, je maakt de middelbare school mee terwijl je nog niet eens in de brugklas zit!

Wanneer?

Deze middagen houden we op:
woensdag 18 januari 2023 13.45 – 16.00 uur.
woensdag 25 januari 2023 
13.45 – 16.00 uur.

Zit je in groep 8 en heb je interesse? Schrijf je in via een e-mail naar p.broeckx@carolus.nl en vermeld daarin hoe je heet (voornaam en achternaam), op welke dag je wilt komen en op welke basisschool je zit. Vergeet je gymschoenen niet mee te nemen en als je met de fiets komt, kun je deze stallen op het schoolplein. We heten je welkom!

VIP-Tours!

Op woensdagmiddag 15 februari 2023 bieden we tussen 15.00 uur en 18.00 uur leerlingen van groep 8 en hun ouders de mogelijkheid om door de school te lopen, de sfeer te proeven en vragen te stellen. Dan organiseren we speciale VIP-tours! Aanmelden kan via onze brugklascoördinator Pleuni Broeckx: p.broeckx@omosghelmond.nl. Het is belangrijk dat we weten op welke richting u zich oriënteert: mavo (en/of mavo/havo), havo (en/of havo-vwo) of vwo (en/of gymnasium/Xg). Graag ook in uw mail noemen op welke basisschool uw zoon/dochter zit. Deze middag is niet bedoeld voor leerlingen en ouders van groep 7.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.