Skip to content

Word jij het nieuwe rocktalent van onze school?

Altijd al een instrument willen leren spelen? Bij het Carolus leer je het. In de onderbouw krijg je muziekles en kun je gitaar, piano of keyboard leren spelen. Wist je dat wij de enige school in de omgeving zijn die dit vak aanbiedt in de onderbouw?

Het bespelen van een instrument staat in deze lessen centraal, maar je krijgt ook een hoop andere opdrachten die met muziek te maken hebben. Zo leer je bijvoorbeeld noten lezen. Dit komt natuurlijk van pas wanneer je een instrument moet bespelen. Bang dat je niet muzikaal bent? Niet nodig! Het gaat er bij de muziekles niet om of je goed bent in muziek. Het gaat erom dat je jezelf verder ontwikkelt binnen het vak, startend vanuit je eigen beginsituatie. Je staat er nooit alleen voor. Je krijgt begeleiding van je docent en mag regelmatig samenwerken met andere leerlingen. Weet jij al welk instrument jij graag wilt leren spelen?

Tijdens de muziekles gaan we ook werken aan je zang en je stemgebruik, maar daarnaast kun je ook deelnemen aan de extra muziekles ‘ Voice of Carolus’. Vind je het leuk om te zingen – thuis onder douche of samen met anderen – dan is deze les zeker iets voor jou. Je gaat samen met andere leerlingen en onder begeleiding van een docent je zangtalent vergroten. Zo gaan we werken aan meerstemmigheid en ritmische zang. Er komen nummers voorbij zoals die van GLEE, Pentatonix en PitchPerfect. Natuurlijk is er ook altijd ruimte voor improvisatie.

Kom jij volgend jaar je muzikale skills vergroten? Misschien word jij dan wel het nieuwe rocktalent van onze school!

Info

Delen!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.