Skip to content

Open dag, meeloopmiddagen, aanmelden en meer

Beste leerlingen van groep 8,

Normaal staan deze maanden voor ons onder meer in het teken van allerlei leuke activiteiten voor jullie. Klassen komen op bezoek, ouders worden uitgenodigd, we hebben leuke middagen waarbij jullie kunnen proeven van onze school en er is natuurlijk de open dag. Uiteindelijk zijn er de aanmeldingen: dankzij alle activiteiten kun jij een weloverwogen keuze maken.

Door alle omstandigheden ziet alles er dit schooljaar heel anders uit. Je oriënteren is niet makkelijk. In de opsomming hieronder zie je hoe we toch proberen jou veel aan te bieden. Zo leer je het Carolus toch goed kennen. Heb je vragen? Dan horen we heel graag van je. Hier zijn onze contact-gegevens.

  • De aanmeldingen voor het volgende schooljaar zijn van 1 t/m 22 maart. U maakt zelf een afspraak met ons; alles erover op deze pagina.
  • We maakten een hele mooie nieuwe film over onze school. Leerlingen leiden u rond en vertellen alles over het Carolus. Kijk hier!
  • We kunnen ons ook voorstellen dat u nog behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers. U plant zelf zo’n gesprek in. Er zijn t/m 10 maart vijf momenten. Meer info hier.
  • In plaats van voorlichting aan klassen en aan ouders, hadden we in november een livestream. Kijk deze hier terug.
  • We planden meeloopmiddagen in; de data zijn inmiddels verschoven. Voorlopig gaan ze door; als dat verandert horen jullie dat direct. Kijk hier voor alle informatie: de middagen zijn voorlopig op 24 februari, 3 maart en 10 maart.
  • Onze jaarlijkse pre-gymnasiumochtend stond eigenlijk gepland op 10 februari. We nodigen leerlingen van groep 8 nu uit op 8 maart, van 16:00 tot 19:00 uur. De ochtend is dus een middag geworden. Meer hierover op deze pagina.
  • Onze brochure download je hier.

Wij wensen iedereen veel succes bij de oriëntatie. In een periode vol onzekerheden staat in ieder geval één ding vast: wij heten leerlingen van harte welkom en gaan voor een tijd om nooit te vergeten.

Info

Delen!

Misschien ook leuk!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.