Skip to content

Nieuwe film en persoonlijke gesprekken

Nieuwe film en persoonlijke gesprekken

Zoeken

Op deze pagina alles over de Open Dag 2021 van het Carolus Borromeus College! Anders dan anders en liever ontmoeten wij u in onze mooie school, maar samen maken we er het beste van. Met maar één doel: optimale oriëntatie voor alle leerlingen van de basisschool. Heeft u nog vragen? Op vijf momenten kunt u op virtuele wijze persoonlijk met ons in gesprek. Meer daarover hieronder.

We hebben eind januari een nieuwe film gemaakt over onze school. Leerlingen vertellen alles over een dag op het Carolus. Welke vakken zijn er zoal? Wat kun je allemaal beleven op onze school? Hoe zorgen we voor goede begeleiding? Bekijk de video hiernaast! 

Op 1 februari hebben we ook nog films gemaakt over onze afdelingen. Deze zijn wat langer en minder spectaculair; ze geven vooral heel veel informatie over de mavo, de havo en het vwo (atheneum en gymnasium). Kijk hier:

Heeft u vragen? Ga met ons in gesprek!

We kunnen ons voorstellen dat u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers. Daarom kunt u op vijf momenten met ons in gesprek, samen met uw zoon of dochter. Daar trekken we per leerling 10 minuten voor uit en mocht het nodig zijn om langer met elkaar door te praten, dan maken we een vervolgafspraak. 

Data
U kunt inschrijven voor de volgende momenten. 

  • Zondag 7 februari, 11.00 tot 13.00 uur
  • Woensdag 24 februari, 18.30 tot 20.00 uur
  • Zondag 28 februari, 11.00 tot 13.00 uur
  • Woensdag 3 maart, 18.30 tot 20.00 uur
  • Woensdag 10 maart, 18.30 tot 20.00 uur

Hoe werkt het?
Via deze link maakt u een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt hier naast de datum een categorie kiezen: mavo, havo, vwo, algemeen of zorg/ondersteuning. U voert uw gegevens in en maakt direct een afspraak in uw persoonlijke agenda.

Op de afgesproken datum/tijd klikt u op de link, waarna u wordt doorgelinkt naar Microsoft Teams. Binnen deze omgeving kunt u vervolgens in gesprek met onze medewerker.

Mocht u er niet uitkomen of zijn de data/tijden waarop u beschikbaar bent volgeboekt?
Neem dan telefonisch contact op met ons via 0492-792000. Onze receptie helpt u vervolgens graag verder.

Livestream

Hierboven drie films over onze mavo, havo en het vwo. In november 2020 hebben we in een livestream ook heel veel verteld over onze school. Alle facetten kwamen aan bod, live vanuit een studio in onze school. Terugkijken kan hier.

Meeloopmiddagen

Wij organiseren meeloopmiddagen voor leerlingen van groep 8. Er zijn drie momenten: 24 februari, 3 maart en 10 maart. Alles erover lees je op deze pagina. Tóch nog een kans om van de sfeer op onze school te proeven!

Brochure

In onze jaarlijkse brochure leest u rustig nog eens alles na. Waar staan we voor? De brochure kunnen we opsturen als u wilt; neem dan even contact met ons op. Hem online inzien kan uiteraard ook: klik hier.

Aanmelden

Vanwege corona gaat het aanmelden anders dan anders. Het kan dit jaar van 1 t/m 22 maart. U neemt in deze periode telefonisch contact op met onze school. We maken dan een afspraak om de aanmelding in te plannen. Meer info hier.

Pre-gymnasiummiddag

Onze jaarlijkse pre-gymnasiumochtend stond eigenlijk gepland op 10 februari. We nodigen leerlingen van groep 8 nu uit op 8 maart, van 16:00 tot 19:00 uur. De ochtend is dus een middag geworden. Meer hierover op deze pagina.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.