Skip to content

Huiswerkbegeleiding en examentraining

Huiswerkbegeleiding en examentraining

Zoeken

Huiswerkbegeleiding

Binnen het Carolus Borromeus College biedt Lyceo zowel bijles als huiswerkbegeleiding en coaching aan. Waar er tijdens de huiswerkbegeleiding voor meerdere middagen in de week geoefend wordt met studievaardigheden, toetsen worden voorbereid, en er aan het huiswerk wordt gewerkt onder het toeziend oog van een begeleider die alle vragen beantwoordt, vinden bijles en coaching in een één-op-één setting plaats. Bijles is gericht is op een specifiek moeilijk vak, waarvoor meestal op wekelijkse basis één-op-één begeleiding plaatsvindt zodat er meer dan genoeg ruimte is om de stof op gepast tempo door te nemen en onder de knie te krijgen. Tijdens een coachingstraject wordt wederom één-op-één gewerkt aan de studievaardigheden die een leven lang van pas komen!

Voor vragen of aanvullende informatie over de huiswerkbegeleiding kunt u contact opnemen met de vestigingscoördinator van Lyceo; de heer W. Lokven. Op maandag t/m donderdag is hij tussen 11:00 en 18:00 uur telefonisch (06-300 388 75) of via e-mail (willem.lokven@lyceo.nl) bereikbaar.

Examentraining
Om ervoor te zorgen dat leerlingen zich optimaal kunnen voorbereiden op de examens, bieden wij de mogelijkheid om een extra examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen plaatsvinden bij ons in de buurt en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

Direct inschrijven
Inschrijven voor één of meerdere examentrainingen kan via www.lyceo.nl/carolusborromeus.

Meer weten?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar 071-79 000 40 of kijk op www.lyceo.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.