Skip to content

Kennismakingsochtend met het gymnasium

Heb jij een brede belangstelling, pik je de leerstof snel op en werk je graag en goed zelfstandig? Dan is het gymnasium een opleiding die bij jou past! Ben je nieuwsgierig naar hoe er les wordt gegeven op het gymnasium? Dan ben je van harte welkom tijdens onze pre-gymnasiumochtend op dinsdag 19 februari 2019.

Tijdens deze ochtend geven onze gymnasiumdocenten een kijkje in de keuken. Wat leert een gymnasiumleerling en hoe leert een gymnasiumleerling? Wat is het verschil met het atheneum? Proef ervan en stel je vragen! Je volgt op deze ochtend een les klassieke talen (Grieks/Latijn) en kunt daarnaast nog 2 andere lessen naar keuze te volgen.

Programma:
08.30 uur: ontvangst in het atrium van onze school door de mentoren van 1 gymnasium
08.45 uur: algemene uitleg over het gymnasium op het Carolus Borromeus College
09.20 uur: aanvang van de eerste kennismakingsles voor de leerlingen
10.10 uur: gezamenlijke pauze (wij zorgen voor iets lekkers en wat te drinken)
10.30 uur: aanvang tweede en derde kennismakingsles
12.15 uur: gezamenlijke afsluiting

Aanmelden

Voor een goede organisatie vragen wij jezelf uiterlijk 12 februari per e-mail (info@carolus.nl) aan te melden voor deze pre-gymnasiumochtend. Uiteraard dien je vooraf met je leerkracht te overleggen of je weg mag van de basisschool.

Vragen?

Mochten er naar aanleiding van deze brief nog vragen zijn, schroom dan niet om contact op te nemen met een van ondergetekenden. Tijdens de open dag op zondag 10 februari kun je ook vragen aan ons stellen over het gymnasium. Uiteraard geldt dat ook voor ouders/verzorgers die nog vragen hebben.
R. van de Westerlo, afdelingsleider klas 1 + 2: wtr@carolus.nl
E. Vermeulen, afdelingsleider klas 3 t/m 6: ven@carolus.nl

Info

Delen!

Misschien ook leuk!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.