Skip to content

Info-avonden 19 en 21 november

Op dinsdag 19 en donderdag 21 november a.s. organiseert het Carolus informatieavonden voor ouders/verzorgers die geïnteresseerd zijn in de school. Aanmelden kan op www.vohelmond.nl.

Tijdens deze informatieavonden schetsen we een algemeen beeld over het Carolus. De onderwijskundige visie staat centraal tijdens de algemene ontvangst in het eerste halfuur. Alle ouders worden bijgepraat over het onderwijs op de verschillende afdelingen. Ook gaan we in op speerpunten binnen ons onderwijs en digitalisering in de school. In het tweede gedeelte van de avond wordt u uitgenodigd om samen met mentoren mee naar lokalen te gaan. Zij praten u bij over de start van uw zoon/dochter op het Carolus, de begeleiding die mentoren en vakdocenten bieden en de manier waarop u als ouder/verzorger op de hoogte blijft van de vorderingen van uw kind.

In principe is de informatieavond bedoeld voor ouders/verzorgers. Veel leerlingen brengen een bezoek aan de school tijdens de bezoekochtenden die georganiseerd worden. Indien de school van uw zoon/dochter niet naar het Carolus komt tijdens een van deze ochtenden, dan is uw zoon/dochter uiteraard van harte welkom. Hij/zij wordt dan uitgenodigd om een presentatie bij te wonen over de school, en zal ook enkele minilessen aangeboden krijgen.

Wellicht tot ziens op het Carolus!

Info

Delen!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook leuk!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.