Skip to content

Voorlichtingsavond

Voorlichtingsavond

Zoeken

Informatieavonden

Uw zoon of dochter zit nu in het laatste schooljaar op de basisschool. 

Om u goed te informeren over de overstap naar het voortgezet onderwijs. worden er door alle vo-scholen informatieavonden georganiseerd. 

U bent ook van harte welkom op het Carolus. Zodra bekend is wanneer de avonden plaatsvinden (herfst 2020) plaatsen wij hier alle informatie.

Naast algemene informatie over de middelbare school en het Carolus, nodigen we u in het tweede deel van de avond nodigen uit om mee te gaan met een van de mentoren, die u bij zullen praten over de begeleiding van uw kind op onze school.

De voorlichting is gericht op ouders/verzorgers. De kinderen bezoeken het voorgezet onderwijs met de klas op een kennismakingsochtend. Indien uw zoon/dochter nog niet in de gelegenheid was om de school te bezoeken met de basisschool, kan uw zoon/dochter uiteraard ook inschrijven. Voor de kinderen organiseren we een apart programma.

Inschrijven kan via de gezamenlijke website: vohelmond.nl/Voorlichting.  Daar kunt u ook aangeven met hoeveel personen u komt. De informatieavonden beginnen om 19.30 uur.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.