Skip to content

Voorlichtingsavond

Voorlichtingsavond

Zoeken

Informatieavond 19 + 21 november 2019

Uw zoon of dochter zit nu in het laatste schooljaar op de basisschool. Op 9 + 10 maart 2020 zijn de aanmeldingen voor het voortgezet onderwijs gepland.

Om u goed te informeren over de overstap naar het voortgezet onderwijs (vo) en om u goed te informeren wat elke vo-school in Helmond te bieden heeft worden er door alle vo-scholen informatieavonden georganiseerd. De Helmondse vo-scholen hebben gekozen voor een opzet waarbij er op elke vo-school een of twee informatieavonden georganiseerd worden onder het motto:

Het Helmondse Voortgezet Onderwijs presenteert zich!

U bent ook van harte welkom op het Carolus. Wij nodigen u uit voor het bijwonen van een informatieavond op 19 of 21 november aanstaande. Naast informatie over het voortgezet onderwijs in Helmond krijgt u uiteraard informatie over het Carolus specifiek. In het tweede deel van de informatieavond nodigen we u uit om mee te gaan met een van de mentoren, die u bij zullen praten over de begeleiding van uw kind op onze school.

De voorlichting is gericht op ouders/verzorgers. De kinderen bezoeken het voorgezet onderwijs met de klas op een kennismakingsochtend. Indien uw zoon/dochter nog niet in de gelegenheid was om de school te bezoeken met de basisschool, kan uw zoon/dochter uiteraard ook inschrijven. Voor de kinderen organiseren we een apart programma.

Inschrijven kan via de gezamenlijke website: vohelmond.nl/Voorlichting.  Daar kunt u ook aangeven met hoeveel personen u komt. De informatieavonden beginnen om 19.30 uur.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.