Skip to content

Fijne Kerst en een spetterend 2019 gewenst!

2018 zit er bijna op. We maken ons op voor de kerstvakantie. Voor de meeste mensen betekent dat gezellig samenzijn met familie en vrienden. Even onthaasten, genieten van de vrije tijd en samen leuke dingen ondernemen. Helaas betekent het voor anderen ook een periode van eenzaamheid, ziekte en/of verdriet. Laten we in deze periode ook extra aandacht hebben voor die mensen in onze omgeving.

We kijken terug op het afgelopen jaar en stellen onszelf nieuwe doelen voor het komende jaar. Voor onze leerlingen betekenen de komende 2 weken ook even geen school, geen huiswerk en de boeken aan de kant.

Na de vakantie starten we hopelijk allemaal fris en fruitig aan 2019. Voor de leerlingen in de groepen 8 betekent dat de keuze voor de middelbare school en voor onze leerlingen betekent dat overgaan naar het volgende leerjaar of slagen voor het eindexamen en jezelf oriënteren op de vervolgstudie. Maar bovenal betekent dat: plezier hebben in het leven, genieten van de dingen die je doet en het beste in jezelf naar boven halen! De medewerkers van het Carolus staan ook in 2019 klaar voor onze leerlingen en blijven trots in ontwikkeling.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2019 toe!

Schoolleiding en medewerkers

Carolus Borromeus College

 

Info

Delen!

Misschien ook leuk!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.