Skip to content

Conciërge Joop van de Kimmenade overleden

Joop was gedurende 47 jaren conciërge van onze school en is op woensdag 5 september 2018 overleden op 66-jarige leeftijd.

Joop is overleden aan de gevolgen van kanker. Ruim een jaar geleden berichtten wij over het feit dat Joop met pensioen ging. Kort daarna werd Joop ziek. Het voelt als oneerlijk dat Joop daar niet langer van heeft mogen genieten.

Joop was ’s ochtends voor 7.00 uur op school en ging ’s avonds na 19.00 uur naar huis. Collega’s, oud-collega’s, leerlingen, oud-leerlingen en ouders zullen Joop herinneren met zijn vriendelijke lach, de behulpzaamheid, de rust die hij uitstraalde en zijn tomeloze inzet voor de school. Menig fietsenband is door Joop geplakt. Miljoenen blaadjes zijn door Joop gekopieerd en duizenden klusjes in de school zijn door hem opgeknapt. Op het schoolplein ligt een Hollywoord-ster op de grond met daarop de tekst: ‘Joop van de Kimmenade, onze ster’. Zo willen we Joop blijven herinneren. Joop hoort bij het Carolus, en zal dat ook altijd blijven.

Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden van Joop. Wij wensen hen veel sterkte toe met het verwerken van dit enorme verlies.

De uitvaart zal plaatsvinden op zaterdag 15 september a.s. om 11.00 uur op het Carolus Borromeus College.

Info

Delen!

Berichten uit het archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.