Skip to content

Brugklassers aan het woord

We lieten zeven brugklassers aan het woord over hun eerste maanden op het Carolus. Scroll naar beneden om hun verhalen te lezen!

Rosalie (12) wil graag bioloog worden of iets met bewegen. Ze is blij met haar keuze voor het Carolus!

 

Stoer, slim, grappig, sportief, introvert, klein, groot: op het Carolus kun je jezelf zijn. Dat is volgens brugklasser Job (12) het allerbelangrijkste.

 

Geloof niet alles wat je hoort, wil Phil (12) maar even duidelijk maken. Uiteindelijk ben je in mum van tijd gewend aan je nieuwe school, het Carolus!

 

Mensen aan het lachen maken, daar geniet Mathijs (12) van. Vandaar ook zijn droomberoep, lees maar! Hij zit gelukkig in een klas waarin er genoeg wordt gelachen 

 

“Geen idee wat ik wil worden. Iets met dieren. Of iets met toneelspelen. We zien wel.” Isabel (12) heeft nog tijd genoeg om dat te ontdekken. Ze heeft het erg naar haar zin op onze school. Fijn!

 

“Verdwalen in ons grote gebouw? Wat een onzin!” Vanaf de eerste schooldag heeft Veerle (12) het naar haar zin op het Carolus. Niets zo belangrijk als een fijn gevoel op school!

 

Even aftasten, mensen ontmoeten – en al snel gerustgesteld zijn met een fijne klas. Ook Rosalie (12) heeft het naar haar zin op het Carolus! Wil je meer verhalen horen? Kom zondag naar onze Open Dag!

Info

Delen!

Berichten uit het archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.