Skip to content

Bij het overlijden van Aaron Abusomwan (4Ha)

Het Carolus is ontzettend geschrokken van het plotselinge overlijden van een leerling, Aaron Abusomwan uit 4Ha. Op 4 mei werd hij plotseling opgenomen in het ziekenhuis, zaterdag 7 mei blies hij zijn laatste adem uit. Hij mocht helaas niet ouder worden dan 16 jaar.

Onze gedachten gaan uit naar zijn ouders en naasten. We leven met hen mee en wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Het is onvoorstelbaar dat Aaron niet meer in ons midden is.

Ook denken wij aan de leerlingen die veel met Aaron optrokken en zijn klasgenoten. Zo’n jong persoon plotseling weggerukt zien worden, is onverteerbaar voor jullie allemaal. Ook wij, medewerkers van het Carolus, zijn er heel erg stil van.

Vandaag, maandag 9 mei, zijn we in de lessen begonnen met het stilstaan bij dit vreselijke nieuws.

Het heeft een grote impact op iedereen die betrokken is bij het Carolus. Natuurlijk bieden we de komende tijd ruimte aan alle leerlingen die behoefte hebben aan een gesprek of moment van rust. Coaches van leerlingen staan klaar met een luisterend oor. Mocht een leerling behoefte hebben aan extra ondersteuning vanuit school, bijvoorbeeld door iemand van ons zorgteam, dan staan ook die mensen klaar. De coach, leerlingcoördinator en afdelingsleider weten hoe onze leerlingen iemand van het zorgteam kunnen bereiken. Er is een gedenkhoek ingericht in het atrium, waar leerlingen een bericht achter kunnen laten.

Aaron, aardige kerel, altijd een glimlach op jouw gezicht, sportieve gast – het is oneerlijk dat jouw leven al zo vroeg tot een einde is gekomen, in de knop gebroken.

Medewerkers Carolus Borromeus College

 

Wil jij een boodschap achterlaten? Dat kan hieronder.
Er is echter ook een officieel register waarnaar de familie verwijst in de rouwkaart. De ouders vinden het fijn als er herinneringen worden gedeeld.

Info

Delen!

1 Comment

  1. Beste Aaron,
    Ik ken je niet persoonlijk, maar zag je regelmatig hier voorbij de receptie komen. Inderdaad vaak met een ‘big smile’ op je vriendelijke gezicht.
    Aaron, je bent veel te vroeg weggehaald van je ouders, familie, vrienden, klasgenoten. Verschrikkelijk!
    Ik wens hen allemaal heel veel sterkte voor nu en voor de nog komende moeilijke tijd.

    Saska van den Wittenboer


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Berichten uit het archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.