De reünie

Kom jij naar de reünie? Meld je aan via de link onder deze tekst.

Het is inmiddels een traditie geworden om tijdens elk lustrumfeest een reünie te organiseren voor alle oud-leerlingen en oud-collega's van het Carolus. Bij het 100-jarig bestaan van de school mag dat natuurlijk zeker niet ontbreken. Dé plek om jaargenoten te ontmoeten die je al lang niet meer hebt gezien, en eens bij te kletsen over al die streken die je hebt uitgevreten tijdens jouw middelbare schooltijd. En natuurlijk is het leuk om docenten te ontmoeten waar je altijd les van hebt gehad. Hopelijk herken je elkaar nog als je binnenkomt!

Er gebeurt veel meer in ons jubileumjaar. Kijk maar hier.

Het lustrumfeest is op 11 mei 2019

Op zaterdag 11 mei 2019 nodigen we iedereen uit om aanwezig te zijn bij de reünie van het Carolus. Ook oud-leerlingen van de IVO-mavo van de Hurksestraat zijn van harte uitgenodigd, aangezien die school opgegaan is in het Carolus Borromeus College.

De reünie begint om 19.00 uur en duurt tot 01.00 uur en zal worden georganiseerd in het atrium van de school. Net als voorgaande keren zullen een aantal (oud-)docenten lessen verzorgen: een stuk nostalgie om daar nog eens bij in de schoolbanken te kruipen. Veel oud-leerlingen zullen de nieuwe school alleen nog maar van de buitenkant hebben gezien, dus geven we iedereen ook de mogelijkheid om eens rond te lopen door het nieuwe gebouw.

Kom jij ook? De entree bedraagt € 10,-. Bij die prijs zijn 2 consumpties, verschillende hapjes, muziek, lessen van oud-collega's en de garderobe inbegrepen. Binnenkort op deze pagina meer informatie over hoe jij je kunt inschrijven.

Hoe meer vreugd...
Spoor via social media zoveel mogelijk andere oud-leerlingen aan om ook te komen. Hoe meer mensen, hoe gezelliger het wordt. Houd deze website in de gaten voor de laatste informatie omtrent de reünie.

MELD JE AAN